GEREKLİ SÜRE:Malzeme:
100 gram siyah havyar
50 gram tereyağ
(2.5 çorba kaşığı)
yapilisi:
1) Küçük bir kâseye 100 gram havyar ile
yumuşatılarak pomat haline getirilmiş 2.5 çorba kaşığı tereyağ koyarak tereyağ
havyar içinde görünmez bir hale gelinciye kadar bunları bir tahta kaşıkla
karıştırmakdır.
2) Havyar yağı yiyince bir tabağa alarak muntazam bir
şekilde yaymalı ve servis yapmalıdır.
Not: Havyarın üstüne gayet ince
kıyılmış soğan serpmek suretile servis. yapmak da mümkündürs
100 gram siyah havyar
50 gram tereyağ
(2.5 çorba kaşığı)
yapilisi:
1) Küçük bir kâseye 100 gram havyar ile
yumuşatılarak pomat haline getirilmiş 2.5 çorba kaşığı tereyağ koyarak tereyağ
havyar içinde görünmez bir hale gelinciye kadar bunları bir tahta kaşıkla
karıştırmakdır.
2) Havyar yağı yiyince bir tabağa alarak muntazam bir
şekilde yaymalı ve servis yapmalıdır.
Not: Havyarın üstüne gayet ince
kıyılmış soğan serpmek suretile servis. yapmak da mümkündürs