MALZEMELER:
5-6 DİLİM BAYAT KEK PARÇASI
2 ADET HAVUÇ RENDESİ
2 YEMEK KAŞIĞI KAKAO
2 YEMEK KAŞIĞI KAYMAK YADA KREMA
1 ÇAY BARDAĞI CEVİZ KIRIĞI
1 PAKET VANİLYA
ÜZERİ İÇİN: ERİMİŞ ÇİKOLATA VE HİNDİSTAN CEVİZİ
YAPILIŞI:
Rendelenmiş havuçları bir tavada 2-3 kaşık şekerle soteleyin.
Kek parçalarını elinizde ufak ufak parçalayın.
Diğer malzemeleri ekleyin ve karıştırın.
Elinizde yuvarlayarak misketten biraz büyük toplar yapın.
Truff kalıplarına yada bir servis tabağına koyun.
Çikolatayı benmari usulü eritip, truffların bazılarının üzerine kaşıkla yerleştirin.
Truffların bazılarınıda hindistan cevizine bulayın.
5-6 DİLİM BAYAT KEK PARÇASI
2 ADET HAVUÇ RENDESİ
2 YEMEK KAŞIĞI KAKAO
2 YEMEK KAŞIĞI KAYMAK YADA KREMA
1 ÇAY BARDAĞI CEVİZ KIRIĞI
1 PAKET VANİLYA
ÜZERİ İÇİN: ERİMİŞ ÇİKOLATA VE HİNDİSTAN CEVİZİ
YAPILIŞI:
Rendelenmiş havuçları bir tavada 2-3 kaşık şekerle soteleyin.
Kek parçalarını elinizde ufak ufak parçalayın.
Diğer malzemeleri ekleyin ve karıştırın.
Elinizde yuvarlayarak misketten biraz büyük toplar yapın.
Truff kalıplarına yada bir servis tabağına koyun.
Çikolatayı benmari usulü eritip, truffların bazılarının üzerine kaşıkla yerleştirin.
Truffların bazılarınıda hindistan cevizine bulayın.