Music-Lives.TK

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Music-Lives.TK

~HoşGeldiniz~ Misafir
Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01 1970
Toplam Mesajınız: 0

3 posters

Buyrun her türden msn nicleri !!

Dj_BuRaK
    Dj_BuRaK
    3.Derece
    3.Derece

Erkek
    Müzik Türü</b></s> : Y.O.K
    Rep : 0
    Tecrübe Puanı : 0

Buyrun her türden msn nicleri !! Empty Buyrun her türden msn nicleri !!

Mesaj tarafından Dj_BuRaK Salı Eyl. 09 2008, 11:18

Bir sevgi diledim gözyaşı buldum. Bir dost diledim sırtımdan vuruldum. Derdime derman diledim derdimin tiryakisi

pHén ßir çocuqun MasaLa KaNdıqı gißi saNa KaNdım..!SöZ wHérDn sHén pHénmDn..!nİyé ŞimDy yHoqSunqi??

bigün bana soracaksin ben mi dünya mi diye.Ben dünya diyecegim ve sen küsüp gideceksinama bilmeyeceksinki benim bütün dünyam SENSIN!

zür dilerim elini tuttuğum için özür dilerim gözlerine baktığım için özür dilerim seni sevdiğim için ve yine özür dilerim seni insan sandığım için

Son gülen sen olacaksin çünkü geç anliyorsun..

olmadığım biri için sevilmektense kendim olduğum için nefret edilmeyi tercih ederim

Dumanımda oyoktu sigarayı bıraktım kadehimde oyoktu içkiyi bıraktım rüyalarımda oyoktu uyumayı bıraktım baktımki onsuz olmuyor yaşamayıbıraktım

Bir çerçeve astım odama içi boş önemi yok neden diye sorma neye baksam seni görüyorum nasıl olsa..

Çok yaratıcıyımdır Acayip sorun yaratırım!

Yildizlar Kadar Parlak, Yildizlar Kadar Güzelsin! Aranizdaki Tek Fark, Yildizlar Miljonlarca, SEN Se Teksin!!

BIR GUL OLMAK ISTERDIM, DALIMDAN KOPTUGUM AN YALNIZ SENIN ICIN KOPAYIM VE YALNIZ SENIN AVUCLARINDA SOLAYIM DIYE BIRTANEM...!

Ruh ’um kârânLîk'Lârâ , ßêdênîm sana âît.

Kimbilir hangi aksam günesle beraber bende sönecegim kimbilir hangi ellerden son suyumu içecegim belki göremeden ölecegim fakat yinede seni EBEDiYEN SEVECEGiM

Olume sozum yok sadece... Avuclarim kaniyor.

Sevgi tipki bir gül gibidir rastgele tuttarsan dikenleri batar yapraklarini açarsan duygulari akar ama tutmasini bilirsen o gül sana tapar

Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdm sn yoktn. Ve artk söylüyorm "SENİ SEVİYORUM":

Mal Sahibi, Mülk Sahibi Hani Bunun İlk Sahibi ? Malda YALAN, Mülkte YALAN al birazda sen oyalan...

Şimdi çok iyi anlıyorum nefes almak değilmiş yaşamak !!!

İyi bir insan? O sensin! İyi bir sevgili? O sensin! İyi Bir sırdaş? O da sensin. Güzel bir kız.. Ahh kahretsin işte o bnm
    Ne Eksik Ne de Fazlasını Ara Seni Üzenle Asla Uğraşma!

!!!!Acıma yok Nefret var,Taviz yok İşkence var,Sen yoksun Sadece ben Varımm !!!
    pich oLup imparator oLucağına $erefLi oLup hiç oL…!

Hayatın En Hüzünlü Anı, Deli Gibi Sevdigin İnsanın ßuna Hiç Degmedigini Gördügün Andır

Ne kimseye Kendimi Tanıtmak Gißi ßir Derdim! Nede Kimsenin ßeni Tanıması Gißi ßir Lüksü Vardır!!!

Senide GÖMDÜM !! Sende ÖLDÜN !! Haddini Bilmeyen Herkese Küstüm !!
    Senin Ne Olduğun ßenim İçin Hiç Önemli Değil Sonuçta Gözlerimin Sana ßaktığı Kadarsın!!!

YıLLardr içimde 1 çocuk ağLar,İşte hep bu yüzden ısLak gözLerim.Sende çekip gitme dayanamam yar,Öle ta$ değilim sandığın kdr..

Keşke Her Aşk Mutlu ßitse, Keşke Her Gerçek Sevgi Layık Olanda Kalaßilse, Veya Unutmak Mümkün Olaßilse!!!

Her haLinLe Her haLimdin Gözümden Dü$tün.. Zaten HİÇ ßnm oLmadın Hatta Ödünçtün !!

Gözüm kapalı hayatımı ortaya koyduğum bir kumar oynamıştım. Ya seni kazanacaktım, ya da kendimden VAZGEÇECEKTİM.. Hem seni kaybettim, hem de kendimden VAZGEÇTİM
    Yan kaLbim yan.. Giden unutuLur, sen sana yan.. Sus kalbim sus!! Nasibin yok snn a$ktan..

Gidrsm dönmem, döneceksem zaten gitmem! Sen gidiorsan eğer çok öslesemde ‘dön’ demem.

ßeKLeMeK ßoŞ YeRe uMuT YoK aRTıK SeWDiM uMuTSuZCa BeN YaZıK..!!

DOĞRU SÖYLEYENİ DOKUZ KÖYDEN KOVARLAR SANA ONUNCU KÖYDEN SESLENİYORUM SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM.

Ne SeNLe OLuYoR NeDe SeNSiZ
    Dj_BuRaK
    Dj_BuRaK
    3.Derece
    3.Derece

Erkek

Buyrun her türden msn nicleri !! Empty Geri: Buyrun her türden msn nicleri !!

Mesaj tarafından Dj_BuRaK Salı Eyl. 09 2008, 11:23

Hayatla Eğleniyorum

Başkası değil..Sen lazımsın bana..Yirmi dört saat belki yalnızca..Tıpkı minik bir kelebeğin ki kadar..BİR gün ama..Bir Ömür aslında!

Geçmise dönük keşkelerle yaşamaktansa, geleceğe dönük belkilerle yaşamayi tercih ederim !!!

NASIL BAKARSAN ÖYLE GÖRÜRSÜN...

Çocuk diilim ki ben sahte aşık numaralarınzı yutacak kadar..Herşeyi görüyorum biliyorum.Kulağıma fısıldadıklarınıza değil! gördüklerime inanırım ben..Saf rollerine yatarak sesimi çıkartmıyorsam! .......... Vardır bir bildiğim... Afetmem.

яüzgαя нєяzαмαη αякαη∂α σℓαвιℓιя мι νє güηєş ∂αιмα üzєяιη∂є؟νє кα∂єяιη яüzgαяℓαяı уıℓ∂ızℓαяℓα вιяℓιктє ∂αηѕє∂євιℓιямι؟?

tahmin ettiğim gibi gitmesede herşey bu sefer..
    umrumda diil aslında.....

Gül bahçesinde geçse de ömrüm ,
    Senin üstüne gül koklamam gülüm!
    Seni koklamak olsa da ölüm
    İnan uğrunda ölmeye değersin gülüm.

Sen benim bedelini yüreğimle ödediğim,en masum günahımsın

Benim oLucaak FISTIK Binicem üstüne Vurucam Kırbacı vurucam kırbacı

ne yaRın umRumDa neDe Dün! hadi qün ßuqün..!

ßoynu ßükük ßir papaTya OLduquma ßakıpta..
    SénDén vazqéctim Sanıp Sakın aLdanma
    yEdi kaT yérin aLtından ÖrqütLenip TakıLıvérdimm...
    Sacının ARasına ...

Uyandım birden seninle gece üçü bulmamış
    Bir bulut durdu gözümde, hasret bize uymamış ...

Yanlızlık bende saklı
    Çıkmaz bir an dışarı
    Elimde bir fotoğraf
    O şimdi burda olmalı

вu нaγaт вeиiмse eğeя; ciddeи γaşaмaγa değeя... Düи düиdüя, вugüи вugüи... **

Kendinizi daha çok düşürmein,

Gururun we Farkın warsa zaten muhattabımsın..

Hakkımda Ne Düşünüyorsanız Allah Size 1000 Katını Wersin..

Basitler iftira... Acizler şikayet... Asillerde idare eder....

Eline, Beline, Diline Sahip Ol...

Bu şehirde bir ADAM var, adı bana özel
    Elleri var küçücük,yüzüyse çiçeklerinden güzel..Kimse bilmez benden başka..
    Bir kalbi var kocaman ama BANA özel
    .......... ama sadece bana özel <3

нaтada γapaяıм doğяuda seweяiмde seviℓiяiмde,üzeяiмde üzüℓüяüмde кiмe иe ...???!!

işтe вeи вuγuм ...! вu γüzdeи мuтℓuγuм... кeиdiмi,нaтaℓaяıмı,duγguℓaяıмı,geℓмişiмi,geçм işiмi seviγoяuм ...!

aякaмdaи кoиuşaиℓar siziи içiи aиcaк кoиuşuℓacaк кoиu oℓuяuм ...! Dewaм ediи ...

вeиℓe uğяaşaиℓaя aγиeи dewaм ...

ßєηdєη gєçмєк кσLαу dєğiℓ !

- Sessiz sessiz sindireceksin ..
    - Ya da geçip hayatın önüne , yüzüne yüzüne indireceksin
    Dj_BuRaK
    Dj_BuRaK
    3.Derece
    3.Derece

Erkek

Mesaj tarafından Dj_BuRaK Salı Eyl. 09 2008, 11:31

ELimde Acının Öyküsü War BedeLi Çoktan Ödenmi$...

var mI Hiç kuLLanıLmamı$ sıFır bi yüreK

İNSANLAR TÜRK FİLMLERİNDEKİ ÖLÜM SAHNELERİ KADAR SAHTE!!! ,
    kir qöstérméyén rénkLériniz sizin oLsun ! ’karanLıqın’ tam icindé ßir ßa$ımayım ...

YaLnızLık ßi qerekSinimDİR

ßırakın KanLarım Dursun Yerde . . qüç aLıyorum onLardan Sadece

Kesersin ßiLekLerin kesiLmez .. işte o zmn anLarsın iki Kere ÖLünmez ! ! !

ELini wermiyor HaYat

ÇocukLuqumda Korktuqum o YaLnızLıqa a$ıqım $imdi

MutLuLuk NoTaLarını Duyamıorum Artık

KişiseL iLetinizin oLabiLmesi için Önce KişiLiqinizin oLması qerekir
    Yorulduqum Sen DeiLsin __ Kendi Y0k oLuşLarım __

Kim !stemez MutLu oLmayı ama MutsuzLuqa da war mısın_?

Hayat CeheNnemmi$ dE Haberimiz Y0kmu$
    öLümLé ya$am aRasındaKi incé çizqiniN tam oRtasınDayım ya$amaK içiN seßéßim yoK..öLmeK içiNsé çokK

Kaybetme Kendini __ Kendi Renqini __ ßari Sen SoLma __ heryer SİYAH

YaLnızLık qüLümser Ek$i Ek$i Suratıma ßen YaLnızken we aqlarken . . . Demek ki YaLnız DeiLmişim Kendimi YaLnız Sanırken

Susuyorum Artık Daa Fazla ßatmamak için KaranLıqa .. ama tutuamıyorum ki KaLbimin ince çıqLıkLarını .. yawaş yawaş saqır oLuyorum yokLuqunla ..

ßir kaÇ DamLa qözya$ı aKar qözümDen ama NapabiLirim ki ßenimde Ruhum KaYıp HayaTın İçiNde .. KaLbım kıRık paRam paRca ßır HaLde ama KaranLıqın $arTı ßudur MuTLu oLmaLıyıM beLkı De

Kime ne karman Corman hayatımdan _?? kime ne yaLan doLan masaLLardan _?? BEN MUTLUYSAM ...

ßen Sensiz ßir Hiçsem Sen ßensiz ßir pichsin

kaderi düşün yaptıklarını sonra?? git ve agla

ßır DamLa qözYa$ı DeniZde KayboLur uNuTuruM ßen Her$eyi aCı Çekmek mi ? ah kimin umrunda.. sadece kendımı ıstıyorum ben . yanmaz yuregım bu sekılde

Rüzqar aLır qöTürür ßeni Sonsuz karanLıqa .. Canım yaNar ÇıqLıkLarLa .. ama HiÇ aCı yoK.. üzMeZ ßeni aqLamak .. aLı$mı$ ßedeNim SonuÇta

KaranLık şart KoşMuş yaLnızLıqı ßana .. aYnama ßakTım Yine Kimse yoK .. ßi kız Sadece we bikaç Su DamLası DöküLür YeRe.. Kan KıRmıZı Kan SoqukTa.. Kimin umRumDa..

Sen Sustun ßen aqLadım ,aqLadıkça iÇim aCıDı wee KaRaR werDim qözyaşLarım heLaL deiL sana __hakkımı aLacaqım__

ßuqun Oturdum ÖLümü Düşündümm . Daa 16 sında we Hayat ßöLe qüselken

YokLuqumLa ii qeçinmeye bahh .. warLıqım bi daa Asla Senle oLmayacakk

YakLaşabileceqini Sandıqın kdr uzaqımdasın .. hhss ... Sana mı KaLdım !!!

____HuzuR İsyanDaaa___

YazdıkLarımı ALınma Sakın Üstüne !! Ruhu oLmayan Sözcükler Ne ifade Edebilir ki Yüreqine

ßuqünümde yanımda oLmayan yarınımda hiç oLmasın

ßoştur Dünya ßoştur ... ALdırmazsan Herşey Hoştur

Sadece ßana öZeL deiL y0k oLma SeansLarı

YaPma ße azRaiL MarioNun ßiLe 3 Canı war

||AsLa KayßettikLeRim OLmaDı wazqeçtikLerim oLdu..!!! ||

kaybedeCek dü$Leim yOk ki pe$Lerinden ko$ayım . . bütün derdim , keLimeLerLe benim ..

Seni KayBeTmeK ßi kaZanÇtıR

Söz Sna aRtıK HayaTın uCunDan TutmuyCam Boqazına SarıLaCamm

eğitim şart ! ßiz, sisteme karşıyız !..
    Dj_BuRaK
    Dj_BuRaK
    3.Derece
    3.Derece

Erkek

Mesaj tarafından Dj_BuRaK Salı Eyl. 09 2008, 11:35

--Almanca

Lasst mich in Ruhe!!!!
    Halt dein Mund!!!!
    Hübsches Baby
    Die Leute halten ihr Wort nicht ein
    Die Männa sind Lügner
    Ich bin GlücklichBuyrun her türden msn nicleri !! Virgsweil mein Freund mich liebt
    Die Leute sind es nicht wert
    Ich lieb dich heistBuyrun her türden msn nicleri !! Virgs bis rote Rosen werden weissBuyrun her türden msn nicleri !! Virgs bis weisse Rosen werden rotBuyrun her türden msn nicleri !! Virgs ich liebe dich bis in den Tod!
    Ich lieb Dich jeden Tag so sehrBuyrun her türden msn nicleri !! Virgsdoch heute lieb ich Dich noch mehr!

--ingilizce

««. yOu knOw ii Love uu Buyrun her türden msn nicleri !! VirgsBuyrun her türden msn nicleri !! Virgs yOu knOw ii care .. Wherever uu nééd me Buyrun her türden msn nicleri !! VirgsBuyrun her türden msn nicleri !! Virgs i`ll bé there (l) __*

0pen y0ur eyesz.. and l0ok t0 the w0rld(w)°o.O

(L) *(isim) * уσυ`яє тнє ?яιєη∂ α gιяℓ ωιѕнєѕ ?σя*

*Being a little princess is a ¤¤¤¤time jOb!*(H)

(¯`?¸·´¯) ?яιєη∂ѕ¢нιρ ιѕ ѕσмєтнιηg тнαт вєℓσηgѕ ιη συя ℓι?є Buyrun her türden msn nicleri !! Virgs ωιтнσυт ωє ¢αη`т ℓινє. (¯`?¸·´¯)(k)(k)(k)

(L)Friendship is reaching for someones hand…and touching their heart(L)

»»[(k) [-Arkadasının adı-] ; I`ll be there 4u!..I like u soo much! BffL (f)]««

Just One Moment [ » ] Can Change Everything (w)

friends are like stars (*) they come and go (*)but the ones that stay are the ones that glow

(f)ısiM(*)–»[»(l)YouAreAlwaysInMyHeart(l)«] — (k)Best Friends For Life!!!(k)

[●тнє σηℓу яєαѕση ι ѕтιℓℓ ℓ.ινє ιѕ вє¢αυѕє σ? му ?.яιєη∂ѕ αη∂ σηє σ? тнєм ιѕ уσυ●]

(f)___?яιєη∂ѕнιρ ιѕ єνєяутнιηg ωнαт уσυ нανє тσ ηє¢єѕѕαяу ѕυяνινє ℓινιηg___(f)___

You knOw I lOve Ya I always will!(L) I Promise that…will never Change..! No WaYy!(

ஐ (w)the day i wil stOp lovinG yOu iS the day i CloSe my eyeS!

a real friend(F)will always be there for you(F)

(ısim)AllerBestFriends 4-ever I will never SaY You GoodbYe and when I saY You GoodbYe Thats The DaY I Close mY eYes:$hvJ

(((*))) For the world you can be one person … but for one person you can be the world (((*)))

If you are drinking to forgetBuyrun her türden msn nicleri !! Virgs pay in advance

The funny thing about Common sense is that it’s not very common

I Dont Like The DrugsBuyrun her türden msn nicleri !! Virgs But The Drugs Like Me

Save a horseBuyrun her türden msn nicleri !! Virgs ride a Cowboy!

There are no stupid questionsBuyrun her türden msn nicleri !! Virgs just stupid people

BeyNimdeKi Tek Güc oLan NefretiME Thank yoU… NefretiMi cekeMeyeN HerkeSe Fuck yoU

I’m the girl your parents warned you about

I’m fatBuyrun her türden msn nicleri !! Virgs but your ugly. I can diet

I’m coolBuyrun her türden msn nicleri !! Virgs I’m hot….I’m everything you’re not

I have lost my phone numberBuyrun her türden msn nicleri !! Virgs can I have yours?

---fransizca

L’amour est comme le ventBuyrun her türden msn nicleri !! Virgs
    On sent quand il vientBuyrun her türden msn nicleri !! Virgs
    Mais ne peut pas le garderBuyrun her türden msn nicleri !! Virgs
    S’il s’en va!!!

Voit les jours avec les yeux de l’hommeBuyrun her türden msn nicleri !! Virgs
    que tu aimesBuyrun her türden msn nicleri !! Virgs parce que jamais
    le soleil va briller deux fois dans la même lumière
    Dj_BuRaK
    Dj_BuRaK
    3.Derece
    3.Derece

Erkek

Mesaj tarafından Dj_BuRaK Salı Eyl. 09 2008, 11:38

If you show Me reaL Love baby i'll show you mine..
    (bebeim eğer bana gercek askını gosterırsen bende sana benımkını gosterırım..)

You see that shackle..? I'm Your sLavee...!
    (Kelepcelerı Goruyormusun ? Ben senın KöLenim..)

I've become so numb , i cant feeL you theree..
    (Çok hissizleştim , senin burda olduğunu biLe hissedemiyorum..! )

Do you ever wanna run away?Do you locked yourself in your room , with the radio on turned up so loud..No one hears your screaming..

(Hic uzaklara kacmak istedinmi? kendını hıc odana kitledinmi..radyonun kısık sesını arttırarak..Hıc kımse duymaz senın çığlıklarını..)

She said I'm leaving..Cause He cant take the pain..It is hard to continue this love it aint same..
    (gidiyorum dedi çünkü acıya dayanamıyordu..bu aşka dewam etmek zordu we hicbirsey aynı değildi...)

Things I loved before, are now for saLe..
    (önceden sewdiğim hersy şimdi satılık..)

Here is a little story that I made up So Let's make believe
    ( benım uydurduğum bir hikaye bu,o zaman kendımızı ınandıralım..)

I'm just a crazy kind of girl I wanna shop around , I've just begun
    Don't wanna settle down
    ( ben cılgın bır kızım alıswerıs yapmak ıstıyorum..daha yenı basladım durulmak ıstemıorm..)

Don't be scared of your shadow You can't hide from your sorrow
    ( Gölgenden korkma , kaderinden saklanamazsın )

I lie and I lie and I lie till there's no turning back;I don't know why
    (Yalan söylüyorum yalan söylüyorum dönüşü olmayana dek;Bilmiyorum neden)

oh tonight you killed me with your smile so beautiful and wild so beautiful
    (bu gece gülüşünle beni öldürdün öylesine güzel ve vahşiceki öylesine güzel)

No longer waiting, remove illusions;No more complaining, forget confusion
    (uzun beklemeler yok,ilizyonları kaldır;daha fazla yakınmak yok,karışıklığı unut)

I don't know who to trust no surprise;Everyone feels so far away from me
    (Bilmiyorum kime güveneceğimi şaşırmadan;Herkes benden uzaktaymış gibi geliyor)

I tried so hard;And got so far;But in the end;It doesn't even matter
    (O kadar çok denedim;Ve o kadar uzaklaştım;Ama en sonunda;hiçbir önemi kalmadı)

know that i can't get over you;'cause everything i see is you and i don't want no substitute;baby i swear it's deja vu
    (seninle baş edemediğimi bil;çünkü gördüğüm herşey sensin ve yedeğini istemiyorum;bebeğim yemin ederim bu bir deja vu)

No one will love you the way I do;No one will love you;Love you like I do;It will never be the same
    (hiç kimse seni benim sevdiğim şekilde sevmeyecek;hiç kimse seni sevmeyecek;benim sevdiğim gibi;asla aynı olmayacak)

I'm so over being blue;Cryin over you;And I'm so sick of love songs;So tired of tears;So done with wishing you were still here;Said I'm so sick of love songs so sad and slow
    (Çok hayalciyim;Sana ağlarken;Ve aşk şarkılarına hastayım;Gözyaşlarına çok yorgunum;Senin hala burada benimle olmanı dilerken;Dedi ki aşk şarkılarına hastayım çok üzücü ve yavaşlar)

Strange infatuation seems to grace the evening tide;I'll take it by your side;Such imagination seems to help the feeling slide.
    (akşam vakti garip karasevda güzel görünür;bn onu senin yanından alacağımn;böyle hayal gücü hislerin kaymasına yardımcı olur)

I... Take the plan, spin it sideways.I... Fall. Without you, I'm Nothing.
    (ben...plan yaparım yol kenarlarına ağ örerim.bn...yenilirim.sensiz ben bir hiçim.)

I've never written a love song.That didn't end in tears.Maybe you'll rewrite my love song.If you can replace my fears.I need your patience and guidance
    (Gözyaşları içinde bitmeyen bir aşk şarkısı yazmadım.Belki benim aşk şarkımı tekrar yazabilirsin.Eğer korkularımı silebilirsen.Senin hoşgörüne ve rehberliğine ihtiyacım var.)

You put me through

(sen beni baştan sona ifade ediyorsun)

You won't cry for my absence, I know Because you forgot me long ago.

( Benim yokluğum için ağlamayacaksın, biliyorum. Çünkü Beni çok önce unuttun )

Though I'd die to know you love me I'm all alone.

(Beni sevdiğini bilmek için ölmeye razı olmama rağmen Ben tamamen yalnızım... )

listen to each drop of rain whispering secrets in rain...

(yağmurun her damlasını dinle yağmurda sırlar fısıldıyorlar. )

You're too important for anyone.

(Sen birisi için çok önemlisin)

i will not be drowned by your thoughtless screaming

(senin düşüncesiz çığlıkların arasında boğulmayacağım)

You will never be good enough

(Asla yeterince iyi olmayacaksın)

I have lived and I died for you

(Ben senin için yaşadım ve öldüm...)

perfect by nature icons of self indulgence
    just what we all need more lies about a world that never was and never will be

(Doğuştan kusursuz Kendine hoşgörünün simgeleri Hepimizin tek ihtiyac duyduğu şey
    bir dünya hakkında daha fazla yalan Hiç var olmamış ve olmayacak olan)

somehow now you're everybody's fool

(Bir şekilde sen şimdi herkesin aptallığısın )
    Misafir
    Misafir

Mesaj tarafından Misafir Salı Eyl. 09 2008, 16:48

[quote="Dj_BuRaK"Gidrsm dönmem, döneceksem zaten gitmem! Sen gidiorsan eğer çok öslesemde ‘dön’ demem.[/quote]

Eline saqlık GARDAŞŞ
    Dj_BuRaK
    Dj_BuRaK
    3.Derece
    3.Derece

Erkek

Mesaj tarafından Dj_BuRaK Salı Eyl. 09 2008, 16:50

Lafı bile olmaz eyw. !! karde$ !!
    djenergy
    djenergy
    3.Derece
    3.Derece

Erkek
    Müzik Türü</b></s> : Techno-Disco Dance

Mesaj tarafından djenergy Salı Eyl. 09 2008, 19:24

Güzel herkesinin işine yarayabilir paylaşımın için sağol
    Alone Prenses
    Alone Prenses
    1.Derece
    1.Derece

Kadın
    Tecrübe Puanı : 1

Mesaj tarafından Alone Prenses Cuma Eyl. 12 2008, 17:28

Sevgi tipki bir gül gibidir rastgele tuttarsan dikenleri batar yapraklarini açarsan duygulari akar ama tutmasini bilirsen o gül sana tapar

evet bu çok doğru =)
    Dj_BuRaK
    Dj_BuRaK
    3.Derece
    3.Derece

Erkek

Mesaj tarafından Dj_BuRaK C.tesi Eyl. 13 2008, 15:24

yorumlar için saolun herşey formumuz için ...

Similar topics

-

Forum Saati Paz Kas. 24 2024, 21:15